09
14
2010
--

Minden kezdet nehéz

Az Nippon Chaos Website hamarosan megkezdi működését ezen a honlapon.

Főként anime- és mangafordításokkal fogunk foglalkozni, emellett zenéket, fotókat, anime- és mangaismertetőket és ezekkel kapcsolatos információkat fogunk felrakni az oldalra. Mivel mindkét műfaj Japánból származik, így a Felkelő Nap országáról is olvashattok majd különböző információkat, érdekességeket.

A fórumon beszélgethettek majd a honlapon szereplő alkotásokról, más animékről és mangákról, illetve cseveghettek egymással.

Csapatunk jelenleg két tagból áll (RYUK, kenshin), mindketten fordítunk, lektorálunk, szerkesztünk, honlapot igazgatunk és moderálunk.

Mint jól látható, a honlap még fejlesztés alatt áll, egy jó darabig gyakran végzünk kisebb változtatásokat, javításokat, de igyekszünk készen lenni vele. Lassan feltöltjük az első ismertetőket, képeket, zenéket, beindul a fórum, és reméljük lassan ti is benépesítitek a honlapot.

Első projectünkként a Magyarországon méltán népszerű Death Note-ot választottuk. Ha minden jól megy, néhány héten belül elkezdjük hetente kiadni a részek fordítását.

A honlappal, csapattal kapcsolatos kérdéseket, kéréseket a nipponchaos[@]gmail[.]com e-mail címre küldhetitek. Erre a címre várjuk a hibajelentéseket, vagyis ha bármilyen hibát észleltek a fordításokban vagy az oldalon (pl. helyesírási hiba), kérlek írjátok meg nekünk. Ha van olyan anime vagy manga, amit szeretnél megnézni magyar felirattal, de eddig nem találtál erre lehetőséget, írd meg a címét, és megnézzük, mit tehetünk.

Ha az oldal beindul, érdemes lesz regisztrálni, így kommentelhettek, fórumozhattok. Ezt egyelőre a Nippon Chaos Website közösségébe való belépéssel tehetitek meg.

Várakozzatok türelemmel, amíg a honlap beindul, nem bánjátok meg!

 

 Nippon Chaos Website

Írta: kenshin | Tags: Címkék: anime manga website chaos nippon
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://nichaos.blog.hu/api/trackback/id/tr162296098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)