04
18
2011
--

Újra működünk

Az elmúlt hónapban kicsit leálltunk, nem voltak új frissítések, új letöltések. Mivel úgy gondoltuk, hogy ez így válsághoz vezethet, ezért tartottunk egy kis főadminisztrátori megbeszélést. Ennek eredményeképpen megszerveztük a munkát, és így talán rendszeresen kerülnek ki a friss letöltések, hírek.

A letöltési rendszer is kicsit megváltozott, bár nem túl sokat. Mindössze annyi az újítás, hogy a letöltési hírből egy gomb segítségével ugorhattok a projectek letöltési táblázatához.

Egy korábbi változtatásunk még, hogy nem kell regisztrálni a letöltésekhez. Aki viszont fórumozni és kommentelni szeretne, továbbra is regisztrálnia kell.

Létrehoztunk a honlapnak a blog mellett egy Facebook és egy Twitter oldalt. Remélem így jobban tudjuk tartani a kapcsolatot.

Jó böngészést!

NCWT

A bejegyzés trackback címe:

https://nichaos.blog.hu/api/trackback/id/tr622838117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)