01
16
2011
--

Lehull a lepel

Mint az utóbbi időben észrevehettétek és a legutóbbi bejegyzésben is ki volt hírezve, az indulásunk óta eltelt kis idő legnagyobb részében nem voltak publikálásaink.

Szó sincs róla, hogy rögtön meguntuk vagy belefáradtunk volna a fordításokba, a csapat nem adta fel, él tovább, és dolgozik serényen, hogy egy új anime- és manga-közösséget hozhasson létre. Szeretnénk, hogy ne csak egy kis csapat legyünk, akinek a fordításait csak néhányan nézik. Célunk az, hogy igen fontos tényezői legyünk a magyar anime és manga világnak.

Ezt azonban nem lehet eg blog.hu-s honlappal elérni. Ehhez egy színvonalas, egyedi, funkcióját teljes mértékben ellátó honlap kell. És ez az az ok, amiről a legutóbbi bejegyzésben is írtam, ezért csúsztunk, ezért tűnhetett úgy, hogy alig néhány héttel a megalakulásunk után fel is oszlunk.

Örömmel és büszkeséggel jelenthetem be, hogy a mai naptól kezdve a Nippon Chaos Website egy egyedibb, korszerűbb és dekoratív honlapra költözik. Munkáinkat mától a http://nichaos.co.cc oldalon érhetitek el. Itt természetesen megtaláljátok a régi fordításokat, és néhány meglepetés is vár rátok. Az oldalról bővebben a fenti linkre kattintva olvashatsz az első hírben.

És, hogy mi lesz a nichaos.blog.hu oldal sorsa? Úgy döntöttünk, hogy nem szűntetjük meg ezt a honlapot sem, arra fogjuk használni, amire a blog.hu eredetileg szánta, blog lesz belőle. Itt olvashatgatjátok munkatársaink, fordítóink, moderátoraink írásait, amelyek nem kerülhetnek ki a "hivatalos" honlap főoldalára. Gondolataikat, véleményeiket. A közeljövőben törölni fogjuk a fordításokat, ezeket ezentúl csak a nichaos.co.cc oldalról tölthetitek le. És elkezdjük megtölteni írásainkkal.

Remélem nincs harag az elmúlt hónapok csendje miatt, jó animézést, jó mangázást!

Nippon Chaos Website

Írta: kenshin | Tags: Címkék: team website chaos nippon
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://nichaos.blog.hu/api/trackback/id/tr42587614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)